Asiakkaiden sanomaa

"Pienyrittäjälle on tärkeää löytää kumppaneiksi luotettavia ammattilaisia, jotka sisäistävät liiketoimintasi ja tuotteesi. Näin nopeallakin aikataululla ja lyhyellä briefillä lopputulos on toivottu. Hienon visuaalisen ilmeen lisäksi Maarit osaa välittää sanoman, jota kuvassa ei ole auki kirjoitettu. Arvostan lisäksi sitä, että Maarit kertoo tarvittaessa eriävän näkemyksensä ja yhdessä pääsemme parhaimpaan lopputulokseen."

Satu Suhonen, yrittäjä, Kissan Ilo Oy/Kissapuu

"Maaritin kanssa asiointi on sujuvaa, aitoa ja mutkatonta. Osaava suunnittelu, visuaalinen silmä ja näkemys ovat selkeästi Walkia Designin luotettavan palvelun kivijalka."

Markku Koskinen, turvallisuusasiantuntija, Turvapooli

"Ihailen oman alansa ammattilaisia ja Maarit on osoittautunut olevan yksi sellainen. Vankan ammattitaidon lisäksi saa luotettavaa, yksilöllistä ja ystävällistä palvelua sovitulla (tai nopeammalla) aikataululla. Vain huippuammattilainen osaa ihmeellisesti poimia jostain epämääräisestä ajatuksesta olennaisen ja luoda siitä sellaisen version, että lopputulosta katsoo hetken sanattomana. Kiitos Maarit!"

Kaisu Salminen, yrittäjä, Hoitola OLO

"Olen tehnyt Maaritin kanssa yhteistyötä pitkään, mutta silti hän osaa yllättää positiivisesti kerta toisensa jälkeen töiden näyttävillä visuaalisilla ilmeillä! Yhteistyö Maaritin kanssa on miellyttävää, mutkatonta ja tehokasta. Mikäli tarvitset kiireisen arjen avuksi huolellisen, joustavan, luotettavan ja kilpailukykyisen kumppanin, joka hoitaa toteutukset alusta loppuun sovitussa aikataulussa ja aina erittäin ammattimaista jälkeä tuottaen, voin lämpimästi suositella Walkia Designin palveluja!"

Liisa Saviluoto, Henkilöstön kehittämispäällikkö/viestintä, Vakka-Suomen Puhelin Oy

"Maarit on nopea ja luotettava yhteistyökumppani, joka myös rehellisesti kertoo, jos toivottu aikataulu ei ole mahdollinen. Työn jälki on aina korkealaatuista ja ammattimaista. Lisäksi Maaritilta saa aina niin halutessaan vinkkejä ja ideoita paremmista tai käsillä olevaan työhön sopivammista toteutuksista. Suosittelen!"

Emma Vironmäki, Viestintä- ja vastuullisuuspäällikkö, Orkla Foods Finland Oy

"Yhteistyö Maaritin kanssa on sujunut erittäin hyvin. Palvelu on ystävällistä ja työn laatu kiitettävää. Työt ovat valmistuneet sovitun aikataulun mukaisesti tai aiemmin."

Susanna Heikkilä, Product Coordinator, Pierre Robert Finland

"Walkia Designilta saa nopeaa ja ystävällistä, sekä asiantuntevaa ja huolellista palvelua. Mukava ja iloinen yhteistyökumppani, jonka kanssa hommat hoituvat ajallaan!"

Ann-Marie Sigfrids, Product Group Manager, Foodservice, Orkla Foods Finland Oy

"Maarit Soini, Walkia Design on tuottanut Poistoa Oy:lle markkinointiin monipuolisesti eri materiaalia. Asioiden hoitaminen on ollut helppoa, vaikka aikataulut ovat välillä olleet tiukkoja. Maarit on sisäistänyt yrityksemme ajatusmaailman ja tyylin. Hän on pystynyt tuottamaan ja luomaan juuri meidän näköistä ilmettä markkinointiin ja viestintään, jo yrityksen alkuajoista lähtien. Olemme olleet tyytyväisiä kokonaisuuteen, joka on välillämme ollut. Jatkamme yhteistyötä toki jatkossakin."

Niina Kesti, omistaja-yrittäjä, Poistoa Oy