Walkia on turkulainen pieni mainostoimisto

Walkia suunnittelee ja toteuttaa printti- ja digimarkkinointia ahkerasti ja asiakasta kuunnellen.

Walkia Design mainostoimisto

Yrittäjä

Walkia DesignOlen Walkian yrittäjä, Maarit Soini, graafinen suunnittelija ja AD. Olen työskennellyt mainostoimistoissa DTP-suunnittelijan ja AD:n tehtävissä sekä kansainvälisen konsernin palveluksessa graafisena suunnittelijana. Ota minuun yhteyttä, kun kaipaat laadukasta graafista suunnittelua yhdistettynä lämpimään asiakaspalveluun. Arvostan avoimuutta, luottamusta ja yhteistyötä. Innostun ja motivoidun erilaisista toimeksiannoista. Tervetuloa asiakkaakseni!

Luotettava tekijä palveluksessasi

Walkia on erinomainen graafisen suunnittelun ja markkinointiviestinnän kumppani kaiken kokoisille yrityksille. Ymmärrän pienimpienkin yritysten tarpeet, ja suuremmissa toimeksiannoissa käytän apuna luotettavien viestinnän ammattilaisten verkostoa. Teen graafista suunnittelua myös yksityisille. Vahvuuksiani ovat mm. logosuunnittelu, kuvankäsittely, lehtien ja kuvastojen taitot, POS-materiaalit sekä painotekniikoiden ja värinhallinnan tuntemus. Käytössäni ovat jatkuvasti ajantasaiset Adoben Creative Cloud -ohjelmistot. Hoidan myös halutessasi paino- ja mediayhteydet. Katso Walkian palvelut täältä.

Metsän aika -kalenteri

Olen suunnitellut ja kustantanut kaksi Metsän aika -viikkokalenteria vuosille 2019 ja 2020 yhteistyössä valokuvaaja, kuvataiteilija Taina Kaarton ja sanataiteilija, copywriter Riitta Suomisen kanssa. Vuodeksi 2022 on tulossa uusi kalenteri, jossa valokuvaajana toimii Petriina Puotiniemi. Olen suunnitellut kalenterin ulkoasun, nettisivut ja verkkokaupan, tehnyt taiton sekä vastannut painoyhteyksistä, some-kanavista, markkinoinnista ja myynnistä.metsanaika.fi

Metsän aika -kalenteri
Walkia Design toimisto