Walkia on turkulainen pieni mainostoimisto

Walkia suunnittelee ja toteuttaa printti- ja digimarkkinointia ahkerasti ja asiakasta kuunnellen.

Walkia Design graafikko Turku

Yrittäjä

Walkia Design Turku graafikkoOlen Walkian yrittäjä, Maarit Soini, graafinen suunnittelija ja AD. Olen työskennellyt mainostoimistoissa DTP-suunnittelijan ja AD:n tehtävissä sekä kansainvälisen konsernin palveluksessa graafisena suunnittelijana.

Rakastan luontoa ja pyrin toimimaan työssäni kestävän kehityksen periaattein. Teen myös mielelläni yhteistyötä saman henkisten yritysten kanssa.

Ota minuun yhteyttä, kun kaipaat laadukasta graafista suunnittelua yhdistettynä lämpimään asiakaspalveluun. Arvostan avoimuutta, luottamusta ja yhteistyötä. Innostun ja motivoidun erilaisista toimeksiannoista. Tervetuloa asiakkaakseni!

Luotettava tekijä palveluksessasi

Walkia on erinomainen graafisen suunnittelun ja markkinointiviestinnän kumppani kaiken kokoisille yrityksille. Ymmärrän pienimpienkin yritysten tarpeet, ja suuremmissa toimeksiannoissa käytän apuna luotettavien viestinnän ammattilaisten verkostoa. Teen graafista suunnittelua myös yksityisille.

Vahvuuksiani ovat mm. logosuunnittelu, kuvankäsittely, lehtien ja kuvastojen taitot, POS-materiaalit sekä painotekniikoiden ja värinhallinnan tuntemus. Käytössäni ovat jatkuvasti ajantasaiset Adoben Creative Cloud -ohjelmistot. Hoidan myös halutessasi paino- ja mediayhteydet. Katso Walkian palvelut täältä.

Metsän aika -kalenteri

Olen suunnitellut ja kustantanut kolme Metsän aika -viikkokalenteria. Vuoden 2022 kalenterin valokuvaajana toimii Petriina Puotiniemi ja tekstit (runot ja aforismit) on luonut sanataiteilija, copywriter Riitta Suominen, joka on ollut myös mukana kalenterin konseptin suunnittelussa. Olen tehnyt kalenterin taiton, nettisivut ja verkkokaupan, sekä vastannut painoyhteyksistä, some-kanavista, markkinoinnista ja myynnistä.

Metsän aika -kalenteri
Walkia Design toimisto