Walkia on turkulainen graafisen suunnittelun osaaja

Teen graafista suunnittelua sekä toteutan digi- ja printtimarkkinointia ahkerasti, asiakasta kuunnellen. Walkia täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta. Kiitos ihanille asiakkailleni luottamuksesta ja monipuolisista toimeksiannoista. Jatketaan samaan malliin.

Walkia Design graafikko Turku

Yrittäjä

Walkia Design Turku graafikkoOlen Maarit Soini, Walkian yrittäjä, graafinen suunnittelija ja AD. Olen työskennellyt pitkään mainostoimistoissa DTP-suunnittelijan ja AD:n tehtävissä, kansainvälisen konsernin palveluksessa graafisena suunnittelijana sekä nyt 10 vuotta yrittäjänä.

Luonto on minulle tärkeä, ja pyrin toimimaan työssäni kestävän kehityksen periaattein. Teen myös mielelläni yhteistyötä saman henkisten yritysten kanssa.

Ota yhteyttä, kun kaipaat laadukasta graafista suunnittelua yhdistettynä lämpimään asiakaspalveluun. Arvostan avoimuutta, luottamusta ja yhteistyötä. Innostun ja motivoidun erilaisista toimeksiannoista. Tervetuloa asiakkaakseni!

Luotettava tekijä palveluksessasi

Walkia on erinomainen graafisen suunnittelun ja markkinointiviestinnän kumppani kaiken kokoisille yrityksille. Ymmärrän pienimpienkin yritysten tarpeet, ja suuremmissa toimeksiannoissa käytän apuna viestinnän ammattilaisten verkostoa.

Vahvuuksiani ovat mm. logosuunnittelu, yritysilmeet, kuvankäsittely, lehtien ja kuvastojen taitot, POS-materiaalit sekä painotekniikoiden ja värinhallinnan tuntemus. Käytössäni ovat jatkuvasti ajantasaiset Adoben Creative Cloud -ohjelmistot. Hoidan myös halutessasi paino- ja mediayhteydet. Katso Walkian palvelut täältä.

Metsän aika -kalenteri

Loin Metsän aika -viikkokalenterin konseptin Riitta Suomisen kanssa, ja kustansin kalenteria 2019-2022. Metsän aika -kalenterin oikeudet myytiin keväällä 2022 Graafme Oy:lle, joka jatkaa Metsän ajan tarinaa vuoden 2023 kalenterilla.

Metsän aika -kalenteri
Walkia Design toimisto