Walkia on turkulainen pieni mainostoimisto

Walkia suunnittelee ja toteuttaa printti- ja digimainontaa ahkerasti ja asiakasta kuunnellen.

Walkia Design mainostoimisto

Yrittäjä

Walkia DesignOlen Walkian yrittäjä, Maarit Soini, graafinen suunnittelija ja AD. Olen työskennellyt parikymmentä vuotta mainostoimistoissa DTP-suunnittelijan ja AD:n tehtävissä. Olen ollut tekemässä mm. seuraavien alojen markkinointiviestintää: elintarvikkeet, vaatetus, rakentaminen, sisustaminen, tapahtumat, koulutus, kauneudenhoito ja tietoliikenne. Työskentelin myös kansainvälisen konsernin palveluksessa graafisena suunnittelijana. Arvostan avoimuutta, luottamusta ja yhteistyötä. Innostun ja motivoidun asiakkaitteni erilaisista toimeksiannoista. Tervetuloa asiakkaakseni.

Luotettava tekijä palveluksessasi

Walkia on hyvä graafisen suunnittelun ja markkinointiviestinnän kumppani kaiken kokoisille yrityksille. Ymmärrän pienenkin yrityksen tarpeet, ja kaiken kokoiset toimeksiannot ovat tervetulleita. Tarvitset sitten esitteen, logon suunnittelun, nettibannerin tai lehti-ilmoituksen, ota yhteyttä. Hoidan myös halutessasi paino- ja mediayhteydet. Katso Walkian palvelut täältä.

Walkian vahvuudet

Vuosien varrella on kertynyt paljon kokemusta mm. jo olemassa olevien key visual -elementtien viemisestä eri markkinoinnin materiaaleihin (esim. tuotekuvastot ja POS-materiaalit). Vahvuuksiani ovat myös logosuunnittelu, kuvankäsittely ja taittotyöt (lehdet, kuvastot ja esitteet) sekä painotekniikoiden ja värinhallinnan tuntemus. Käytössäni ovat jatkuvasti ajantasaiset Adoben Creative Cloud -ohjelmistot.

Walkia Design motto
Walkia Design toimisto